Kártyanyomtató Gépek

Az új High-Definition Printing technológia segítségével még a legnehezebben nyomtatható kártyákat is könnyű nyomtatni. A HDP a legigényesebb, legmagasabb minőségi kategóriájú nyomtatási technológia, mely előbb egy közvetítő HDP filmre nyomtat, majd azt égeti rá a kártyára (Kifutó nyomtatás). Márkák amiket forgalmazunk: HID, FARGO, ZEBRA, MATICA, EVOLIS kártyanyomtatók és szalagok hozzá.

EuroMultiCard Zrt. 

Light 3000 okmány
lézergravírozó gép

A világ legkisebb lézermegszemélyesítő gépe, műanyag ISO kártyák lézeres megszemélyesítésére.

Tipikus alkalmazások az intelligens kártyák, például személyi igazolványok és hitelkártyák jelölése. A lézeres jelölés lehetőségei kiterjednek a fényképekre, a szövegre és / vagy a vonalkódokra. Alapvetően kétféle módon lehet ezeket a kártyákat lézeresen megjelölni. 

Megszemélyesítési jellemzők:

Interface:

Különböző anyagokból készült lézerezhető kártyák:

Méretek

Fogyasztás

Funkciók

Opcionális Tartozékok

Felhasználási Terület

Garancia

Lézer gravírozó és kártyaSpecifikáció
Lézer típus Léghűtéses DPSS lézer
Hullámhossz 1064mm
Felbontás 1200dpi
Szkennelés Raszteres és Vektoros
Gravírozás Egy vagy Kétoldalas
Kártya betáplálás Automatikus, Manuális
Kártyaméret ISO CR80 (54mm x 86mm)
Kártya vastagság 0.76mm (30mil)
Kártya típus Lézerezhető PVC, Polikarbonát
Kapacitás, Beállítások, RendszerSpecifikáció
Bemeneti "garat" Max 100 db kártya(opcionális bemeneti "garatta"l)
Kimeneti "garat" Max 500 db kártya(opcionális kimeneti "garattal"
Hibás kártyák táolómérete Max 20 db kártya
Mágneses kódolás ISO 7811(Track I, II, III Olvasás/Írás, HiCo/LoCo), JIS II
Érintéses ISO 7816 A/B/C Kártya, ISO 7816 1/2/3/4 Mikroprocesszor kártya
Érintés nélküli ISO 14443 (A/B Típus), MIFARE, DESFIRE, iCLASS, ISO 18092(NFC), Felica
Kijelző LCD/LED
Vezérlőpult 4 Gombos
Támogatott platformok Windows 10/8/7
Kommunikáció USB
Tápegység Tápegység
Hőmérséklet 10 - 30°C

Felhasználási Területek

A light 3 lézergravírozó az alábbi termékek jelölésére alkalmas:

Színváltozás:

A rendkívül rövid impulzusok miatt az úgynevezett többrétegű kártyák alsó rétege megjelölhető a pig-mentek színének megváltoztatásával anélkül, hogy megérintenék az átlátszó felső réteget. Még nagy fel-bontású, szürkeárnyalatos képek is lehetségesek.

Tapintható Jelölés:

A tapintható lézeres jelölés egyfajta átdolgozást hoz létre a felső rétegen. Ez a fajta jelölés megtalálható pl. minden európai EK-kártyán, ahol a név, a kártya és a számlaszám így van feltüntetve. A fent említett módszerek kombinációja biztonságossá teszi ezeket a kártyákat. 

Csalásbiztos

A lézeres jelölő gép (lézeres jelölő gép) egy lézersugár különböző anyagfelületben, állandó jelöléssel ellátva. A jelölési hatás az anyag felületén keresztül tárja fel az anyag mély párol-gását, amely gyönyörű mintákat, védjegyeket és szöveget vésett, a lézeres jelölő gép fel van osztva, CO2 lézeres jelölő gép, félvezető lézeres jelölő gép, szálas lézeres jelölő gép és YAG lézeres jelölés gép, a jelenlegi lézeres jelölőgépet főleg egyes követelményeknél kifinomul-tabb, pontosabb alkalmakkor használják. Használt elektronikai alkatrészek, integrált áramkör (IC), elektromos készülékek, mobil kommunikáció, fémtermékek, szerszámtartozékok, pre-cíziós műszerek, szemüveg órák, ékszer kiegészítők, autóalkatrészek, műanyag kulcsok, épí-tőanyagok, PVC csövek, ID kártyák 

A Light 3000 lézergravírozó gép egységára: 11.660.000 Ft+áfa

EuroMultiCard Zrt.

További kártyanyomtató
gépeink

ZXP8 kétoldalas laminálós nyomtató, ZXP8 egyoldalas kártyanyomtató

Mivel a kép elkészítése először a szublimációs eljárás számára ideális felületű hordozó fóliára történik, (szemben a korábbi közvetlen kártyafelületre történő szublimációval), ezért a megjelenített kép minősége és felbontása jelentősen nagyobb.


Teljes, széltől-szélig nyomtatás

A közvetlen szublimációs nyomtatás esetén a printerrel nem lehet a kártya szélére nyomtatni mindig maradt ott egy kisebb-nagyobb fehér keret. Az új retranszfer eljárással ez a nyomtatási probléma végleg megoldódik. A retranszfer kártyanyomtató tökéletesen, széltől-szélig nyomtatja a kártyát.


Hosszabb nyomtatófej élettartam

Az új retranszfer technológia növeli a nyomtatófej élettartamát, mert a szublimációs eljárásnál a fej nem érintkezik a keményebb felületű kártyával, szemben a korábbi közvetlen nyomtatási eljárással.


Gyorsabb nyomtatási sebesség

Az új ZXP 8 nyomtatóval elérhető az, hogy 170 kétoldalas színes kártya készülhet egy óra alatt. Az új ZXP 8 ezt úgy tudja megvalósítani, hogy egy új, szabadalommal védett eljárással egy időben nyomtatja a kártya mindkét oldalát, szemben a korábbi kártyafordító rendszerekkel. A nyomtatás sebességét szintén növeli a ZXP8 nyomtató fekvő nyomtatási módja.

KÉREK AJÁNLATOT!

HDp5000 egyoldalas kártyanyomtató

Kártya adagoló: 100 kártya (.030” / .762mm vastag)
Nagyon könnyen bővíthető modul egységek (kétoldalas nyomtató modul, lamiáló egység). High-Definition Printing új technológia segítségével még a legnehezebben nyomtatható kártyákat is könnyű nyomtatni. A HDP a legigényesebb, legmagasabb minőségi kategóriájú nyomtatási technológia, mely előbb egy közvetítő HDP filmre nyomtat, majd azt égeti rá a kártyára Kifutó nyomtatás.

KÉREK AJÁNLATOT!

DTC1000 (Cikkszám: GM1000)

Nyomtatási technológia: Festés-szublimáció / ragasztó hőkötés
Felbontás: 300 dpi (11.8 pont/mm)
Színek: több mint 16.7 millió / 256 árnyalat/képpont


Szalag kapacitás:

Teljes szín feketével és védőfóliával, YMCKO*, 250 nyomat
Fekete és védőfóliával, KO*, 500 nyomat
Fekete, 1000 nyomat; zöld,kék, piros, fehér, 1000 nyomat; ezüst és arany, 500 nyomat

Nyomtatható kártyaméret:

CR-80 (85.6mm széles x 54mm magas), CR-79 Ragasztós hátsóoldal (84.1mm széles x 52.4mm magas)
Nyomtatási terület: CR-80 széltől-szélig (85.3mm x 53.7mm), CR-79 (83.8mm x 51.8mm)
Nyomtatható kártya vastagság: 9 mil – 40 mil
Opcionális modulok: Smart kártya kódoló egység, Mágneskártya kódoló egység

A DTC1000 printer képes újraírható kártya felületét számtalanszor felülírni festék szalag alkalmazása nélkül. A hő hatására írja át egy speciális fej segítségével a tartalmat. A legmegfizethetőbb kártyanyomtató a tartós ID kártyák készítésére.

KÉREK AJÁNLATOT!

DTC1000 (Cikkszám: GM1000)

Kivételes nyomtatási minőség

Mivel az integrált UV-LED lámpa azonnal megköti a tintát a nyomtatás során, az LEF-20 közvetlenül nyomtathat olyan anyagokra, mint polikarbonát  valamint puha anyagokra, például bőrre és szövetekre.

A fejlett nyomtatási technológiánk kivételesen sima színátmeneteket és egyszínű színeket kínál, gyakorlatilag sávozás nélkül, minden nyomtatási módban, kiemelkedő képminőséget, éles képeket és szöveget biztosítva.


A Clear Ink javítja a nyomtatás minőségét és megjelenését

Az LEF-20 a VersaUV saját, tiszta (fényes) festékével van felszerelve . Ez a festék lehetővé teszi, hogy a LEF-20 prémium minőségű, fényes és matt felületű, valamint vastag nyomatokat nyújtson több réteg tiszta tintával.


Kényelmes magasságbeállító

A sík asztalra helyezett 3D-s elemekkel az automatikus magasságbeállítási funkció kiválasztása után a LEF-20 elkezdi beállítani a helyzetet a lapos asztal előre-hátra mozgatásával, amíg a felülete el nem éri a működésre legalkalmasabb magasságot.

Ez a funkció segít a minőségi nyomatok előállításának fenntartásában a nyomtatófej és az anyag felülete közötti távolság automatikus beállítása miatt.


Környezetbarát és felhasználóbarát működés

A hosszú élettartamú, UV-szárító lámpával felszerelt LEF-20 nem igényel bemelegedési időt. Ezenkívül a LEF-20 tartalmaz egy zárt légmentes burkolatot, amely megvédi a kezelőt az UV-sugárzástól működés közben, és megakadályozza a por esését az anyagok felületén nyomtatás közben.


Tintapára elnyelő funkció

Az LEF-20 tartalmaz egy tintapára- adszorbeáló rendszert, amellyel a nyomtató belsejében, a levegőben lévő tintapára összegyűjtésre kerül. A rendszer a nyomtatófej köré telepített ventilátor alkalmazásával működik, amely a tintapárát egy adszorbeáló szűrőbe fújja . Ez a rendszer fontos az egyenletes nyomtatási működés fenntartásához.

KÉREK AJÁNLATOT!

Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba

Vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén vagy töltse ki a kapcsolat felvételi űrlapot és mi 24 órán belül válaszolunk Önnek!

Elérhetőség

Cím

1138 Budapest,
Meder utca 8.

Kövess Minket

  Euromulticard Zrt.

  1138 Budapest,
  Meder utca 8.
  info@euromulticard.hu
  +36 (30) 328 8668

  © Euromulticard Zrt. 2021 | Minden jog fenntartva