Arcpajzs & Vizsgálókesztyű (nitril)

COVID-19 egy vírusos, légúti, illetve légzőszervi megbetegedés, amelyet a SARS-CoV-2 nevű koronavírus okoz.

A betegség tesztelésére különféle tesztelő eszközök állnak rendelkezésre. Létezik olyan teszt, amely néhány óra alatt (a gyors teszt esetén percek alatt) képes igazolni vagy kizárni az új koronavírus jelenlétét.

EuroMultiCard Zrt. 

Műanyag arcpajzs

A maszkok sajnos nem védenek 100%-ban. Az arcpajzs viszont lecsökkenti a közvetlen érintkezést a levegőben lévő apró cseppekkel, baktériumokkal, így csökkentve a vírusok terjedését. Ha kétszeres védelemre van szüksége használja a pajzsot.

Előnyei

Egyéb tulajdonságok

Összeállítás

 1. A keresztmerevítő széleit bújtassa át az arcpajzs belső résén (1), pattintsa be ütközésig, majd kívülről húzza vissza a középső résen (2). 

 2.  Ezt végezze el mindkét végén, majd a gumiszalagot a két szélső lyukba csomózással, vagy irodai tűzőgéppel a gumiszalagot rögzítse. 

Tisztítás

Általános figyelmeztetések

Nitril Gumikesztyű

EuroMultiCard Zrt. 

Nitril gumikesztyű specifikációk

A kényelmes, szuperlágy, rugalmas pormentes nitril kesztyű számos területen nagyobb biztonságot nyújt, mint az egyéb kesztyűtípusok. Speciális nitril formulával tervezték, úgy illeszkedik, mint a latex, és teljes mozgástartományt, valamint kiváló rugalmasságot tesz lehetővé a stressz és a fáradtság minimalizálása érdekében. 

Vastagságának és különleges anyagának köszönhetően kiválóan illeszkedik a kézhez. Púdermentes, nitrilből készült, így latexre allergiások is használhatják, hiszen a latexszel ellentétben nem vált ki allergiás reakciókat. Nem tartalmaz természetes gumi latexet, és kiváló alternatívát jelente az I. típusú allergiában szenvedők számára.

Leírás

Tárolás

Méretek

Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba

Vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén vagy töltse ki a kapcsolat felvételi űrlapot és mi 24 órán belül válaszolunk Önnek!

Elérhetőség

Cím

1138 Budapest,
Meder utca 8.

Kövess Minket

  Euromulticard Zrt.

  1138 Budapest,
  Meder utca 8.
  info@euromulticard.hu
  +36 (30) 328 8668

  © Euromulticard Zrt. 2021 | Minden jog fenntartva